Praktisk informasjon

Hvor er det?


Charlottenlek foregår på Charlottenlund på toppen av Tromsøya. Festivalen er åpen 11:00 til 16:00 begge dager. Inngang og deltakelse i alle aktiviteter er gratis. Hele Charlottenlund brukes til ulike aktiviteter, så det vil ikke være mulig å benytte kunstgressbanen, ballbingen, sandvollyballbanen, lekeapparatene og trimapparatene som normalt.
Toaletter


Det er toaletter i det røde huset inne på festivalområdet. I tillegg er det satt opp "festivaltoalett" på parkeringsplassen.
Hva kan man spise?


Eide Handel tilbyr rimelig og sunn mat med høy kvalitet. De kan friste med bakalao, fiskesuppe og egenproduserte pølser. Grillen holdes varm hele dagen. De selger også brus, vann og kaffe. I tillegg selges det is, vafler, søtsaker, kaffe m.m. fra «serveringssykkelvognen» Wheelys café. Det er rigget opp et stort festivaltelt med bord og benker hvor du kan spise og hvile slitne bein.
La bilen stå hjemme!


Det er dessverre ingen plass til parkering av biler på Charlottenlund denne helgen. Parkeringsplassen bruker vi nemlig til aktiviteter! Parkeringen er stengt fra torsdag 13. juni kl 2300 – søndag 16. juni kl 1800.
Hvor er aktivitetene?


Alle aktiviteter foregår inne på Charlottenlund og i området rundt. Aktiviteter som går ut av festivalområdet starter inne på selve Charlottenlund. Det er aktiviteter for hele familien og vi har dyktige funksjonærer som opplyser om hva du kan gjøre. De fleste av aktivitetene foregår hele dagen og uten påmelding. Unntaket er løpene på lørdag og sykkelrittene på søndag. Du gjør hvilken aktivitet du vil og i hvilken rekkefølge du vil. Alle aktiviteter er gratis og er bemannet av funksjonærer.
Sykkeltesting og service


Tromsø Ski & Sykkel stiller med en rekke sykler som du kan teste. Det er gratis og uforpliktende. Husk å ta med legitimasjon. Sykkelservicen er også gratis. Mekanikerne justerer og gjør mindre reparasjoner mens du venter.
Trygghet, plaster og trøst


Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse i festivalen foregår på eget ansvar, og at vi ikke kan ta ansvar for barn/ungdom som deltar uten foresattes tilstedeværelse. Ingen av aktivitetene kan anses som farlige, men det vil alltid være risiko for småskader når man har det skikkelig gøy utendørs. Vi har førstehjelpstjeneste og vakthold tilstede hele helgen.
Arrangør / kontaktperson


Charlottenlek arrangeres av Tromsø kommune. Kontaktperson er Gjert-Henrik Vedeler (tlf 48049948), som er tilstede under hele arrangementet.